суббота, 26 сентября 2015 г.

Краю рідний Добре Поле


     Добропільщина... Наша Батьківщина, той найрідніший у світі куточок, де ми народилися.     Кожна людина починається з отчої землі, пускаючи в неї глибоке коріння.
     Нинішній рік для нас з вами багатий на визначні події: Добропільщина відзначає славну дату-80-річчя від дня утворення нашого району; 80-річчя з дня заснування газети "Новий шлях";80-річний ювілей святкує Почесний громадянин міста, літописець історії Добропільсь-
кого краю В.В.Подолян; 75-ту річницю від дня народження святкує російськомовний український поет Добропільщини В.П.Руденко.


     До цих визначних подій, в краєзнавчому куточку бібліотеки, для широкого кола читачів біло представлено виставку-презентацію "Знатні ювіляри-земляки".Читачам було запропоновано
 ознайомитись зі збірками віршів В.П.Руденко "Сторона отчая.Мотивы Доброго Поля",  "Свет клином", "Светотени Отечества","Земля Сосюры" та публікаціями з різних періодичних видань.
   Книги В.В.Подоляна "Слово про добропілля: роки, події, люди" та "Страницы истории Доброполья" дають змогу усім бажаючим ближче ознайомитись з історією міста і району, з його сучасниками і добре знаними особистостями, справжніми героями свого часу.



   Запрошуємо всіх охочих поринути в цікавий світ історії нашого Добропільського краю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий