пятница, 28 октября 2016 г.

Україна у полум'ї війни

 День визволення України від фашистських загарбників - свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

  Український народ, який зазнав гітлерівської окупації і звірств фашистських головорізів, не схилив голови і не став на коліна перед загарбниками, він піднявся на священний і нещадний бій з ворогом.

    Представлена в бібліотеці книжково - ілюстративна виставка «Війні немає забуття» висвітлює  різні сторони  фронтового життя, торкається  різних періодів тієї страхітливої війни, розкриває образ Воїна – Захисника, Воїна – Визволителя, Воїна – Переможця. На годині мужності «Україна у полумї війни» бібліотекар  ознайомила дітей 6-8 класів  з бойовими діями за визволення України впродовж 1942-1944 рр., на прикладі історичних фактів підлітки мали змогу зрозуміти, якою ціною далась перемога над загарбником нашої Батьківщини, і що пам’ять про війну є духовно-історичним надбанням нашого народу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий