суббота, 9 декабря 2017 г.

Мої права - моя фортеця

   Правове виховання – це прищеплення знань та поваги до чинних законів і норм права, формування активної позиції щодо протиправних і антигромадських дій.
   В рамках проведення Всеукраїнського тижня права  з дорослими користувачами бібліотеки було проведено правовий лабіринт «Подорож Країнами Закону, Права і Моралі» та проведено веб-огляд «Межу закону не переступи», на якому користувачів ознайомлено з веб-ресурсами, які надають юридичну допомогу за галузями законодавства: конституційного, цивільного, трудового, сімейного, адміністративного, фінансового.

Протягом тижня діє тематична викладка «Знання законів-знання прав» і виставка-стіннівка «Мої права-моя фортеця». Матеріали виставок – декларація прав людини, Конвенція ООН про права дитини, нова література з питань права, огляд журналів «Поради юриста», «Соціальний захист», «Людина і праця», газети «Голос України» та інші  друковані матеріали по праву. 

Всеукраїнський тиждень права має на меті запровадження високих правових стандартів, підвищення рівня правоосвітньої культури громадян та створення сильної, демократичної, правової держави.

Комментариев нет:

Отправить комментарий