суббота, 11 августа 2018 г.

Вільна і єдина – наша Україна!


Україна – це милозвучна рідна мова, вишиваний рушник, задушевна лірична пісня і крилатий танець.  Знати свій рід, свій народ – це знати мамину пісню, що сіяла в душу дитини зернятка, котрі, зійшовши, виростали в добро, любов і ласку. Це знати батьківську хату, стежина від якої веде у великий шлях Батьківщини.
                 Саме для того, щоб пробудити інтерес до історії та культури українського народу, в Завидокудашевській сільській бібліотеці експонована історична виставка-подорож «Незалежна Україна: віхи історії»,
присвячена Дню Незалежності України. Література з виставки розповість про історію українського державотворення, боротьбу українського народу за територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, розкриє значення незалежності, як символу споконвічного прагнення українського народу, а також розповість про звичаї, традиції, обереги, побут та культуру українців та багато іншого.

              

 Виставка  призначена для широкого кола користувачів, які цікавляться історією, культурою та національною духовністю українського народу. Запрошуємо всіх бажаючих дізнатися більше!  

Комментариев нет:

Отправить комментарий