суббота, 15 июня 2019 г.

Мій тато – супергерой


Нове державне свято День батька, починаючи з 2019 року, буде відзначатися в Україні в третю неділю червня. Цьогоріч свято припадає на 16 червня.
Свято було затверджено в нашій країні з метою створення і розвитку сприятливих умов зі зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька в виховному процесі дітей, а також сприяння популяризації сімейного способу життя, формування відповідального батьківства та материнства.
До цього свята у Завидокудашевській сільській бібліотеці організовано календарну виставку-перегляд, на якій користувачі знайдуть цікаві матеріали про чоловіків, татусь і дідусей, книги про роль батька в сім’ї, чому діти повинні шанувати  свого батька, що його слово , його приклад мають бути святим обов’язком в кожній родині.


15 червня, бібліотека спільно з клубними працівниками організували перегляд добірки сімейних фільмів «Мій тато – супергерой».
Ми також в цей День приєднуємося до привітань всім українським батькам та бажаємо їм Божих благословень в усьому! Зі святом Вас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий