пятница, 2 октября 2015 г.

Життєвий листопад

 
  1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.
  Це свято надає можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.



  У цей святковий день працівники культури с.Завидо-Кудашеве провели візит ввічливості до однолітки Добропільського району Єрмоленко С. В., якій цього року виповнюється 80 років.
  Нелегким було життя нашої героїні. На її долю випало багато випробувань: голодне дитинст-во, воєнне лихоліття, тяжка колгоспна праця в післявоєнні роки,а також виконання старшим сином Миколою інтернаціонального долгу в Афганістані. Але все це не зламало дух сильної та   тендітної жінки. Все своє життя багатодітна мати Стефанія Володимирівна пропрацювала дояркою на фермі, але рано залишившись вдовою знайшла в собі сили підняти на ноги четверо дітей. Зараз вона має п'ятеро дорослих онуків і трьох правнуків.
 Ми привітали шановну ювілярку нашого села зі святом, подарували квіти і від всього серця побажали їй міцного здоров'я, радості, довголіття, миру та злагоди її великій родині.

Комментариев нет:

Отправить комментарий