суббота, 26 марта 2016 г.

Слава і гордість українського народу

                                     

     День Національної гвардії України — свято встановлене, як День Внутрішніх військ України.
  Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохороні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверинитет.


   До цйого свята була оформлена тематична виставка «Слава і гордість українського народу».
  З метою військово-патріотичного виховання молоді, що є особливо актуальною темою в наш час, у бібліотеці провели патріотичну годину «Сьогодні славить вся країна синів своїх».
  У ході заходу діти ознайомилися з виникненням і розвитком Національної гвардії України, з її символікою та історією цього військового формування, що веде свій початок із глибини віків – від ІХ століття до сьогодення,а також  з діяльностію Національної гвардії України в зоні проведення антитерористичної операції.
  На завершення заходу присутні вшанували пам’ять захисників Вітчизни, які загинули при виконанні службових обов’язків та ціною власного життя відстоювали територіальну цілісність України, хвилиною мовчання.


  В цей День ми вітаємо гвардійців і їх родини! Бажаємо їм Божого благословення, високого професіоналізму, здоров’я і стійкості!

Комментариев нет:

Отправить комментарий