вторник, 29 марта 2016 г.

Книжок дитячих незабуті гори

  



     Хоч наш вік - вік технологій та де б ми були, не тримаючи в руках книги. З глибокої давнини складає людство шану книзі – другу та пораднику.   Вже традиційним стало проведення у березневі дні Тижня дитячої книги.


  
                      
 Мета заходів - підтримати престиж дитячої літератури, пробудити інтерес до читання, прищепити дітям любов до книжки, дбайливе ставлення до неї, виховання потреби в читанні, підвищити інтерес дітей до ролі книжки в суспільному та історично-культурному житті, надати практичну допомогу щодо вибору книжок для читання та їх пошуку в бібліотеці, користування довідковими виданнями та періодикою,пропагувати читання і стимулювати всебічний розвиток дитини,сприяти моральному і духовному становленню підростаючого покоління .

   Це чудова нагода для популяризації серед дітей читання, книги і, власне, бібліотеки як скарбниці знань.
     У Завидокудашевській бібліотеці були оформлені виставка-експозиція «Книжковий        зорепад »  прес-веселка  «Навколо світу сторінками періодики» та довідкове бюро "Ці книги знають усе".



    Діти 1-3 х класів мали можливість ознайомитись із сільською бібліотекою, відвідавши подорож «До країни Читландії», а з дітьми 4-6 класів проведено бібліотечну годину на тему «Подорож у країну Словників» та літературний калейдоскоп «Книжок дитячих незабуті гори».

     

    Отож, тиждень книги закінчився, але тривають нові цікаві знайомства з джерелами мудрості і знань

Комментариев нет:

Отправить комментарий