суббота, 25 марта 2017 г.

Герої живуть поруч


 26 березня українці відзначатимуть третю річницю від Дня створення Національної гвардії України.
  До цієї дати у бібліотеці оформлено тематичну викладку «Шлях мужності і слави». Завдяки літературі, яка представлена на ній, користувачі згадали героїчні події , пов’язані з мужністю та героїзмом захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

З метою військово-патріотичного виховання молоді, що є особливо актуальною темою в наш час, у бібліотеці провели виховний захід присвячений цій даті. У ході  години патріотичної освіти «Герої живуть поруч» відвідувачі ознайомилися з виникненням і розвитком Національної гвардії України, з її символікою та історією цього військового формування, що веде свій початок із глибини віків – від ІХ століття до сьогодення. На завершення заходу вшанували загиблих хвилиною мовчання, а головне – зробили для себе висновок, що основним завданням військових є несення служби, чітке виконання функціональних обов’язків, вірність присязі, захист рідної України.

  В цей День ми вітаємо гвардійців і їх родини! Бажаємо їм Божого благословення, високого професіоналізму, здоров’я і стійкості!

Комментариев нет:

Отправить комментарий