среда, 8 марта 2017 г.

Жіноча доля вишита нитками


  Весняна пора пробудження природи приносить в наші оселі чудове свято сонця, життя і кохання – Міжнародний жіночий день 8 Березня ( день прав жінок і миру ).
  Для милих, ніжних, чарівних жінок свято "Жіноча доля вишита нитками" відбулося напередодні самого свята у ДНЗ "Калинка" с.Завидо-Кудашеве. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів. Безліч надзвичайно щирих, приємних та добрих слів прозвучало для жінок від ведучих заходу, вихованці дитячого садку своїми піснями, танцями вітали мам, бабусь, сестричок... Працівники сільського клубу подарували номери художньої самодіяльності.



Вітаємо цього дня всіх жінок, матерів. Хай вони ніколи не взнають позбавлень, викликаних війною. Вітаємо всіх тих, хто своїми силами, своєю працею, своїм словом бореться за мир і виступає проти воєн. Бажаємо всім жінкам добитися миру у всьому світі, щоб не було страху за життя дітей, щоб не боялися матері, що їх сини не повернуться додому. Бажаємо всім жінкам, що борються за мир, успіхів в їх благородній місії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий