пятница, 22 сентября 2017 г.

Шляхами болю й перемоги

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. 
Цей день є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над нацистськими загарбниками, відновлення історичної справедливості щодо визнання масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.
                       Аби вшанувати героїчний подвиг уславлених партизанів і підпільників у бібліотеці оформлено виставку-спогад «Шляхами болю й перемоги», яка відображає героїчні сторінки вітчизняної історії. А також проведено відеоперегляд «Український партизанський рух» для широкого кола користувачів.
Героїчні подвиги українських партизанів у пам’яті народу житимуть вічно. Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя.

Нехай День партизанської слави передається з покоління в покоління і надалі, нехай зберігає в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок і пам’ять.

Комментариев нет:

Отправить комментарий