суббота, 9 июня 2018 г.

Бібліотека - зона дружби


Про дружбу говорили сьогодні, 9 червня, у Завидокудашевській сільській бібліотеці. Тут пройшов захід, присвячений Міжнародному дню друзів. Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу.
 Захід  пройшов під гаслом "Бібліотека - територія дружня до дитини".
Бібліотекар провела літературний дайджест "Ти не один, коли є книга" біля книжкової викладки "Бібліотека - зона дружби". Дівчатка та хлопчики ознайомилися з книгами про дружбу та друзів  Віктора Драгунського, Едуарда Успенського, Астрід Ліндгрен, Всеволода Нестайка, Антуана де Сент-Екзюпері та ін.

 Діти охоче відгадували загадки про книгу та пригадували приказки та прислів'я про дружбу: "Друга за гроші не купиш", "Дружба та братство - дорожче багатства", "Яку дружбу заведеш, таке й життя поведеш", "Без вірного друга великая туга", "Друга шукай, а найдеш - тримай"...

 Присутні на заході переглянули  відеоролик «Дружба в Інтернеті».
В День друзів ми вітаємо всіх наших читачів! Не забудьте привітати ваших друзів! Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникне!

Комментариев нет:

Отправить комментарий