четверг, 10 января 2019 г.

Фантазії з бісеру на полотні


Бісер – це світ, в якому переплітаються найрізноманітніші грані людського таланту, від майстрів, які його створили, до майстрів, які творять з нього. Мініатюрні намистинки, поєднуючись разом, створюють таємничий, чарівний світ. Бісер дарує можливість творити всім без виключення, незалежно від віку, професії, національності, й отримувати від цього радість і задоволення.
Яскраве сонце та тепло весняних барв завітало до Завидокудашевської сільської бібліотеки разом із персональною виставкою творчих робіт вже відомої майстрині нашого села Петренко Любові Миколаївни. Мистецькі фантазії майсрині справили велике враження на відвідувачів бібліотеки, але особливу увагу привернули до себе роботи «Пристрасть», «Захід сонця», «Папуги» і весільний рушник.




Створювати шедеври з бісеру непросто, але можна почати з невеликих композицій і картин. Ми демонструємо нашим читачам та всім поціновувачам мистецтва прекрасну можливість творчого відпочинку та духовного збагачення. Адже сучасна бібліотека це не тільки книга і комп’ютер, а й майданчик для спілкування, обміну творчими ідеями та можливістю для самовираження.
Творчого натхнення вам і гарних новорічних свят!

Комментариев нет:

Отправить комментарий