пятница, 5 апреля 2019 г.

Завітала на поріг казка чарівна




Казка —це дитинство людства і його мудрість. Читайте і слухайте казки, легенди, пісні, прислів'я, приказки, притчі. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас, сіють доброту і мудрість, навчають, як треба по правді жити.


 5 квітня бібліотека завітала до дитячого садочку «Калинка» на  казкову зустріч «Завітала на поріг казка чарівна». Для менших читачів було підібрано веселі, гарно ілюстровані, новенькі книжечки із цікавими казками, оповіданнями, загадками, віршами, щоб вони могли взяти їх і погортати.



Малюки уважно слухали розповідь бібліотекаря про значення книги в житті людини. Діти відгадували загадки за змістом дитячих казок та впізнавали казкових героїв.




В цей день також був проведений довідковий вернісаж «Книги, які знають УСЕ про ВСЕ», який бібліотека запропонувала своїм користувачам старшого шкільного віку. Присутні на заході шукали відповіді на запитання: що таке довідкова література? Які видання належать до неї? Ще ознайомились з видами, тематикою та структурою словників, довідників та енциклопедій. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий