суббота, 24 августа 2019 г.

Ти у серці моїм, Україно!


24 серпня у Завидокудашевському сільському клубі відбувся святковий захід, присвячений 28-й річниці Незалежності України і Дню села Завидо-Кудашеве. На захід зібралися гості - велика і дружна родина селян від малого до великого, приїхали рідні та друзі, люди, які народилися й виросли тут.
Щирими та проникливими словами відкрила свято голова Криворізької сільради Удовик Р.В. Вона привітала гостей, побажала сімейного затишку, добробуту та миру.

Ведучі, бібліотекар Антипенко О.І. та Щеглова В.Л. ознайомили присутніх з історією становлення української символіки та Державного Прапора, сторінками історії та визначними подіями Незалежності України.

 На святі були відзначені мешканці села, які зробили вагомий внесок у розвиток та процвітання села, старожили села, весіля-ювіляри, ювіляри року, багатодітні родини, молоді сім’ї, новонароджені, які поповнили велику родину односельців, а також переможці конкурсу «Краща садиба села». Всі номеновані отримали подарунки.

Свій виступ презентували учасники Завидокудашевських  колективів: «Берегиня» і дитячого «Перлина». У програмі концерту прозвучали народні пісні, композиції сучасних українських авторів про Україну, родину, кохання.
На заході була представлена виставка з відкритим переглядом літератури «Велична і свята, ти наша мати Україно!». Присутні ознайомилися з літературою, присвяченою історичним фактам створення незалежної  України та рідного краю, з національною символікою нашої держави.
На заході відбулась презентація персональної виставки творчих робіт вже відомої майстрині нашого села Петренко Любові Миколаївни. Мистецькі фантазії майстрині справили велике враження на присутніх.
Глядачі щиро дякували учасникам художньої самодіяльності за позитивну, насичену програму. Свято підготували працівники Завидокудашевського сільського клубу та бібліотеки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий