суббота, 5 декабря 2015 г.

Мужності й геройства свято



  Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо - жовтий прапор свободи в нашій державі -Україні. Українські юнаки повинні усвідомлювати, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.                                               
  До цього свята у бібліотеці оформлено  календарно-ілюстративну виставку        « Мужності й геройства свято», біля виставки проведено бесіду-огляд «Відзовись, як кличе Україна-мати!». Діти ознайомилися із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі, із героїчними сторінками  періоду ХХ ст.

 Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!


Комментариев нет:

Отправить комментарий