суббота, 21 мая 2016 г.

Подорож до Євроли





   Відповідно до Указу Президента України "Про День Європи" від 19 квітня 2003 року в Україні встановлюється День Європи, який відзначається щорічно у третю суботу травня. Його мета – привернути увагу до цінностей, на яких базується Європейський Союз: демократії, повазі прав людини, ринковій економіці. 

   Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, незалежність, рівність.    День Європи для України і її жителів це особливе свято. І справа тут не в тому, що географічно Україна є центром Європи. Скоріш за все день Європи в Україні важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти.
   До цього свята у сільській бібліотеці була представлена календарна виставка літератури.   Для юнацької аудиторії проведено віртуалну подорож «Історія Європейського Союзу», на якій присутні  отримали багато цікавої інформації  про історичне минуле і сучасність європейських країн, заснування Європи, початок Європейського Союзу, його цілі і програми.







   Цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справі становлення України в якості дійсно Європейської держави!

Комментариев нет:

Отправить комментарий