среда, 12 апреля 2017 г.

Великдень йде по всій землі




  Свято Христового Воскресіння є днем великої радості, в якому бачимо Христа прославленого, що своєю смертю переміг смерть та дарував усім людям можливість вічного життя з Богом. Основним атрибутом Пасхи є фарбоване яйце, що символізує відродження.

   Напередодні величного свята у    бібліотеці до Великодніх свят оформлена неймовірно цікава пасхальна мозаїка «В Україні дзвони дзвонять – це у нас Великий день». Матеріали, представлені на виставці, знайомлять користувачів із традиціями святкування Великодня, розповідають про походження одного із важливих символів цього свята в Україні – писанку. З видань, представлених на виставці, можна дізнатися, що покласти у великодній кошик, господині віднайдуть смачні рецепти пасок та інших великодніх страв.  Дитячі малюнки та писанки прикрасили виставку.


   В Україні свято Пасхи шанують і люблять. Гарний настрій, надія на краще, побажання добра і любові переповнюють всіх у цей день.    Великодні яйця, ароматні паски, церковні служби все це нас чекає в Великдень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий