суббота, 22 апреля 2017 г.

В гармонії з природою

  Міжнародний день Землі, який відзначається 22 квітня, можна сміливо назвати самим глобальним святом на нашій планеті. Це свято підтримується Організацією Об'єднаних Націй, оскільки воно спрямоване на збереження загального місця проживання всіх людей.

  До Дня Землі і Довкілля  у бібліотеці експонується тематична виставка «Рости-виростай, про природу дбай». На виставці представлені книги та статті з журналів які знайомлять читачів з новими відкриттями і досягненнями наук про Землю. Тут можна побачити книги з геології, екології, географії, охорони земель природи рідного краю, тощо. Для користувачів бібліотеки була проведена еко-година «Зробимо землю чистішою». На ній розглянули такі важливі питання екологічного характеру, як забруднення атмосфери, привернення уваги суспільства і кожної людини до глобальних проблем людства, проблем охорони навколишнього середовища та поліпшення санітарного стану довкілля.

  Давайте лілеїти і берегти нашу природу,нашу Землю, збагачувати та робити щось не тільки за для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній.

Комментариев нет:

Отправить комментарий