вторник, 26 июля 2016 г.

Англійська долає кордони

                    

                       2016 рік - Рік англійської мови в Україні.
   Володіння англійською мовою є однім із пріоритетів національної політики України. Указ Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» - це потужний стимул для вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування.
 Завдання Року – зробити вивчення англійської мови популярним. Мета заходів – підвищити попит на вивчення англійської мови, доступ до глобальних знань, інформації, загальноєвропейських цінностей.
  Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
  У рамках року англійської мови, у Завидокудашевській бібліотеці проведені заходи, спрямовані на популяризацію вивчення англійської мови громадянами. Оформлено постійно діючу тематичну виставку «Англійська-мова міжнародного спілкування».  На виставці представлена навчальна та довідкова література з фондів бібліотеки. Для широкого кола відвідувачів бібліотеки проходять інформаційні огляди у виставки «Світові шедеври англомовної літератури». З дітьми підліткового віку відбулась онлайн-подорож «Англійська долає кордони», на якій  діти могли познайомитися із Обєднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів.   

  Тож ми сподіваємось на те, що Рік англійської мови спонукатиме не тільки дітей, але й дорослих до вивчення, засвоєння, удосконалення  знань з англійської мови.




Комментариев нет:

Отправить комментарий