пятница, 22 июля 2016 г.

В країні Windows






    Для відвідувачів Інтернет – куточка Завидокудашевської бібліотеки  відбулася віртуальна подорож для підлітків «В країні Windows», де дізнавались про методи пошуку інформації в мережі Iнтернет, як користуватися Cкайп - зв'язком, або просто спілкуватися з друзями.
    В бібліотеці існує ще зона з вільним доступом до Інтернету через Wi-Fi зв'язок, яка надає можливість користувачам бібліотеки працювати не лише за бібліотечним комп’ютером, а й на власних носіях інформації (планшетах, смартфонах тощо). 

   На сьогоднішній день всі бажаючі мають змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів, користуватися пошуковими системами Інтернету, копіювати та зберігати документи, ознайомитися з можливостями комп’ютерних програм, спілкування в соціальних мережах та за допомогою Skype, здійснювати мандрівки цікавими сайтами з переглядом цікавих відео та аудіо матеріалів.
   А ще, для послуг наших читачів, представлена тека «Мой компьютер без секретов», в якій у простій, доступній і зрозумілій формі викладений курс навчання.



Комментариев нет:

Отправить комментарий