четверг, 8 сентября 2016 г.

Війні немає забуття

                                                      8 вересня – День визволення Донбасу
   Все далі в минуле відходить цей переможний день, але ми не в праві про нього забувати. Це святе для наших предків і для нас свято. Велика перемога, сила духу і мужність донеччан в роки Великої Вітчизняної Війни дали нам право на життя і свободу.
    З кожним роком все менше залишається наших переможців. І вже не стільки з розповідей, скільки по фільмах і книгах наші діти дізнаються про тих, хто ціною свого життя подарували нам мирне небо, хто вижив і став для нас символом і уособленням мужності, мірилом істинної любові до рідної землі.


   До свята, у бібліотеці представлено виставку-реквієм «Війні немає забуття». З метою ознайомлення дітей з бойовими діями за визволення Донбасу впродовж 1942-1943 рр., на прикладі історичних фактів показати, якою ціною далась перемога над загарбником нашої Батьківщини пройшла героїко-патріотична година «Ми свято шануємо пам’ять усіх, хто власним життям нашу землю зберіг».

     З метою увічнення пам’яті загиблих у Великій Вітчизняній війні біля братських могил  с.Завидо-Борзенка і с.Завидо-Кудашеве  пройшли мітинги – реквієм «Пам’яті загиблих будемо гідні». На мітингах згадали про важкі бої за визволення рідної землі від німецько-фашистьських загарбників, всі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятника загиблим солдатам ,продекламували вірші відповідної тематики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий