суббота, 30 апреля 2016 г.

Розквіта Великдень яблуневим цвітом




     Великдень (Воскресіння Господнє) — одне із найбільших християнських свят. Цього року православні відзначатимуть його 1 Травня. 
     Великдень – велике християнське свято на всій Землі. Кожен народ, кожна нація відзначає це свято по-різному. Пасха – це початок чогось нового і чистого, усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво.


      Пасха для дітей – це, перш за все, знайомство з історією.  У бібліотеку-філію №6 на Великодню гостину “Розквіта Великдень яблуневим цвітом” завітали діти  4-6 класів.   Під час заходу діти дізналися про  специфіку святкування Великодня у різних регіонах України , особливості розписування писанок і крашанок, значення символів і кольорів, які традиційно використовуються при їх створенні. Також вони переглянули відеоматеріали про сучасні способи виготовлення великодніх прикрас та ознайомились з літературою, представленою на  виставці-панорамі «В Україні дзвони дзвонять-це у нас Великий день».





      Великдень-це свято родинне, тому всі обов’язково мусять зібратися за великоднім столом, тоді родина буде триматися купи протягом року.Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя — кращого і добрішого. Христос Воскрес! Воістину воскрес! 


Комментариев нет:

Отправить комментарий