пятница, 17 июня 2016 г.

Светя другим - сгораю




  Знають навіть малюки, що немає професії важливіше, ніж медпрацівник. Акушер, фельдшер, медсестра, лікар, санітар – всі професії у сфері охорони здоров’я заслуговують належної поваги.
   День медичного працівника святкують не тільки медики, ця дата вже давно вийшла за рамки суто професійного свята, адже практично неможливо знайти людину, яка б жодного разу не звернулась за допомогою до лікарів, медсестер або іншим медиків. Щороку у цей день вдячні пацієнти хочуть привітати медичних працівників і, тим самим, показати всю їх значимість такої важливої професії. Відзначається це свято кожну третю неділю червня.
    До цього свята, в приміщенні Завидокудашевського сільського клубу, відбулося засідання сімейного клубу «Гармонія» присвячене Дню медичного працівника « Светя другим - сгораю».  На святі були присутні медичні працівники Завидокудашевського сільського ФАПу з витоків його заснування: Лебідь Г.Я.-38 років стажу; Щеглова В.Л.-30 років стажу та Щеглова Я.В.-6 років стажу.


    Свято розпочалося  під позивні акорди пісні «Люди в белых халатах» , після чого вітання прозвучали від ведучих свята, а також сільського депутата Мостовенко М.С., якій надали слово.Кожному медпрацівнику була надана можливість поділитися з присутніми спогадами про свої медичні будні.   Продовжили захід музичні вітання від учасників  художньої самодіяльності Завидокудашевського сільського клубу. Учениця 7 класу Іванченко Ліля вітала гостей поетичними віршами. Особливо розвеселили усіх присутніх гуморески, які виконала Столяренко Л.С., а також кожен присутній розповів свою усмішку чи цікавий випадок на медичну тему.
    Захід пройшов цікаво, про що свідчили слова вдячності від ветерана медицини Лебідь Г.Я. , яка виступила від усіх медиків села.

    Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії,
тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і
страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий